Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma

Pravidla webu a ochrana osobních ůdajů

Pravidla webu PROFIBDSM.CZ pro uživatele a návštěvníky

Web je určený pouze plnoletým uživatelům, kteří chtějí prezentovat svůj BDSM profil, ať už zdarma, či v placené variantě, která poskytuje mnohé vylepšení. Aby web sloužil tak ja má, je důležité dodržovat základní pravidla slušného a poctivého chování.

Obsah webu

Na webu se vyskytují profily uživatelů, a inzeráty uveřejněné v seznamce. Jejich součástí jsou obrázky a texty. Nahráním takového obsahu souhlasí každý uživatel s tím že obsah je jeho vlastní, případně má souhlas od majitele tohoto obsahu od majitele. Současně je zakázáno šíření obsahu tohoto webu bez předchozího souhlasu administrátora webu.

Existující obsah třetích stran

Na webu se vyskytují materiály webů třetích stran. Jedná se především o obrazové materiály použité u článků, příspěvků atp. Tento obsah je/byl na webu zveřejňován se souhlasem ze strany provozovatele webových stránek. Naše spolupráce se vztahuje na následující weby/produkce a volně šiřitelné zdroje z nichž používáme obsah v neupravené podobě.

  • www.kink.com – největší producent “filmů pro dospělé” s BDSM tématikou
  • www.korzetka.cz - BDSM magazín a sociální síť
  • www.wikipedia.com - zdroj vědomostí

Nahrávání obsahu na web

Na webu je několik možností jak vložit obsah – obrázky, texty a jiné materiály. Aby web zůstal uklizený a sloužil všem v dobrém smyslu, je nutné dodržovat následující pravidla. V případě porušení pravidel je více než pravděpodobně že dojde ke smazání takového obsahu, při opakovaném porušení jsme nuceni zablokovat účet. Uživatelé jsou sami zodpovědní za nahraný jimi obsah. Pokud bychom byli upozorněni třetí stranou, a nebo bychom sami zaregistrovali obsah který je v rozporu s dobrými mravy, či platnou legislativou, okamžitě takový obsah smažeme.

Co mohu publikovat?

  • své vlastní fotografie ke kterým mám veškerá práva ( jsem autorem, a pokud je na fotografii jiná osoba, mám její písemný souhlas )
  • grafická díla jejichž jsem buďto sám autorem, a nebo vlastním autorská práva
  • texty z mé vlastní hlavy, nikoliv okopírovaná z webu
  • ve zkratce publikujte cokoliv k čemu vlastníte autorská práva, nebo se jedná o volně šiřitelný obsah. Vhodnost případně posoudíme sami.

Co nemohu publikovat?

  • obrázky, a jiná grafická díla ke kterým nemám autorská práva
  • jakékoliv texty zkopírované z odkudkoliv pokud nevlastníte autorská práva
  • jednoduše řečeno, když něco najdete na internetu a publikujete zde na webu, dopouštíte se “krádeže” ve smyslu porušení autorských práv vlastníka. Proto taková díla nepublikujte. I tak je na webu velká spousta děl která lze volně šířit – často se může jednat o obsah pro marketingové účely, tedy obsah s vodoznaky, a dalšími prvky označení původu díla.

Seznamka

Slouží k inzerci a prezentaci BDSM služeb a produktů atp.

  • Inzerát publikovaný jako nepřihášení uživatele bude obsahovat veřejně kontaktní email
  • Uvedení telefonického kotntku není povoleno s výjimkou registrovaných ověřených VIP profilů. U všech ostatních si správce vyhrazuje právo kontakt odstranit.
  • Nahrané fotogografie bez schválení správce nesmí obsahovat - doplněné texty do fotografie ( kontakty, urážlivé texty ), bankovky. Či fotografie odporující dobrým mravům, českým zákonům a nařízením. Fotografie které toto porušují si správce vyhrazuje právo smazat.
  • Fotografie obličejů, lze uveřejnit pouze po předchozí domluvě se správcem - info@profibdsm.cz, případně s dostatečně rozostřeným obličejem aby nedošlo k identifikaci konkrétní osobě.
  • Text inzerce odporující dobrým mravům a zasadám web si správce dovoluje odstranit či upravit.
  • Inzeráty lze smazat či upravit pokud jste přihlášeným uživatelem. Pokud přidáváte inzerát jako neregistrovaný, nelze jej upravit. A pro jeho smazání je nutné nás kontaktovat.

Uživatel souhlasí se základními body

Uživatel i návštěvník tohoto webu souhlasí s následujícími body. Z porušování mohou plynout negativní důsledky ze strany administrátorů.

  • slušné chování, nikoho neurážíme ani jinak neobtěžujeme
  • vyjadřování na úrovni – ne každý je literární génius, ale přečíst po sobě co napíši neuškodí
  • web využívám pouze v souladu v platnou českou legislativou
  • zákaz vkládání odkazů na jiné webové stránky
  • kontakty jako telefon, mail, či skype atp publikujte jen v soukromé postě, nikoliv veřejně
  • spamování ostatních uživatelů, nebo jiné nevyžádané zprávy jsou trestány blokací účtu
  • zákaz vydávání se za jinou osobu než kterou skutečně jsem
  • souhlas k zasílání občasných e-mailů, a jiných oznámení z webu
  • zákaz obcházení pravidel webu

E-maily zasílané od profibdsm.cz

V rámci správného fungování webových stránek, mohou přicházet různé typy e-mailů na Vámi registrovanou e-mailovou adresu. Jedná se o:

  • Oznámení o nově příchozí zprávě od uživatele
  • Pravidelné novinky z webu, které chodí zhruba 2x měsíčně
  • Informace k vytvořenému inzerátu v seznamce
  • Systémové emaily typu obnovení hesla, aktivace účtu atp

Profily uživatelů

Web v současné době umožňuje vytvoření 3 typů profilů:

  • placený profil VIP dominy - slouží k prezentaci VIP dominy, poskytuje nahrávání fotografií, videí, či textů. Tyto profily jsou přednostně zvýrazněny napříč celým webem. Možnost komunikace s ostatními uživateli. VIP profil má po telefonickém oveření viditelně telefonické spojení a e-mail pro kontaktování dominy na přímo.
  • bezplatný FREE profil dominy - slouží k prezentaci služeb dominy, poskytuje omezené možnosti. Možnost komunikace s ostatními uživateli. E-mail a telefeon uvedený při registraci není veřejně viditelný ostatním uživatelům. Slouží pro komunikace mezi správcem webu a dominou. Dominu lze kontaktovat pomocí webového formuláře v jejím profilu. V profilu FREE dominy, nemohou být v popisu ani jinde uvedeny kontaktní informace, odkazy atp. Budou mazány v rámci kontrol profilů.
  • bezplatný profil uživatele - poskytuje uživateli uveřejnění základních BDSM atributů, společně s rozsáhlým dotazníkem. Možnost komunikace s ostatními uživateli.

Ke všem výše uvedeným typům profilů si vyhrazujeme právo upravit, či smazat kontaktní informace či odkazy atp, v případě že uznáme za vhodné ( například neověřený profil, neplacená verze atp ). Návštěvník na webu bez přihlášení má pouze omezené možnosti nahlížení a interakce s ostatními uživateli webu. V případě neaktivity či dalších nesrovnalostí může dojít ke smazání celého profilu.

Ochrana a zpracování osobních údajů

Provozovatel webu postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27.4.2016 ((anglicky General Data Protection Regulation), zkráceně ONOOÚ (GDPR) o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let