Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

FAQ - často kladené dotazy

Zapomněli jste heslo?

Obnovit jej lze zde https://profibdsm.cz/admin/?forgot=1 , mějte na paměti že musíte zadat stejnou e-mailovou adresu na jaký je profil vázán. Zkontrolujte také spam složku, pokud by v krátké době e-mail s obnovou hesla nepřišel

Nedaří se vám registrovat?

Máte na webu již nějaké inzeráty, které jste přidali jako neregistrovaný uživatel, a nyní se chcete zaregistrovat na webu jako uživatel - je potřeba použit jinou emailovou adresu pro registraci jako uživatel, než jaký byl uveden v dříve publikovaném inzerátu.

Jak smažu svůj profil?

Přihlaste se, klikněte v menu na "Funkce a nastavení profilu", zde na stránce v dolní části najdete tlačítko "Smazat profil"

Nejde mi zveřejnit inzerát?

Důvodů může být více - používáte nepovolená slova, jste na blacklistu z důvodů předchozích problémů s vašimi inzeráty. V jistých případech vyhodnotí systém i nezávadný inzerát jako závadný, a neuveřejní jej. Pokud si myslíte že váš inzerát je v pořádku, tak nám napište e-mailem jeho znění.

Ukázala se mi hláška ohledně blokování kvůli rychlému odesílání zpráv?

Systém může vyhodnotit pokus o spamování, a na základě toho zablokuje na nějaký čas odesílání zpráv. Často se to děje i z důvodu zbesílého klikání na tlačítko odeslat zprávu - klikněte jednou.

Jak smažu svůj inzerát ze seznamky?

  1. Pokud jste publikoval/a inzerát jako neregistrovaný uživatel, tak v potvrzovacím e-mailu k inzerátu je i odkaz k jeho smazání - použijte jej.
  2. Pokud jste publikoval/a jako přihlášený uživatel, tak máte možnost všechny inzeráty spravovat po přihlášení do svého profilu

Pokud si i tak nevíte rady, zašlete nám odkaz na inzerci přes kontaktní formulář, nebo emailem.

Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let