Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Pozor na podvody

Bohužel se stále více setkáváme s podezřelým až podvodným chováním "domin" či dalších osob. Všem jde prakticky o jedinou věc - Vaše peníze, proto zde platí naprosto primitivní rada - neposílejte své peníze bez rozmyslu komukoliv kdo si o to řekne. Poznat podvodníka není lehké, a právě proto byste si měli dobře rozmyslet komu peníze posíláte. Nejběžnější formy podvodů jsou následující:

"Domina" loudící peníze za poskytnutí služeb finančního či online otroctví

Víme že finanční otroctví, online či jiné další BDSM služby "na dálku" existují, a je po nich poptávka i nabídka. To si uvědomují i podvodnící, kteří se často vydávají na dominu, kterou ale ve skutečnosti být nemusí. Stává se tak že si píšete v lepším případě alespoň se ženou, ale stejně tak můžete komunikovat s mužem. Jak to poznat? Nijak, pokud komunikujete s někým bez jakýchkoliv referencí, či nkým koho nikdo z BDSM komunity nezná, tak nikdy nevíte kdo je na druhé straně. Proto je za nás extrémně riskantní posílat peníze předem za podobné služby, jednoznačně neposílejte nikomu víc peněz, než o kolik jste ochotní případně přijít - dostat peníze zpět je téměř nereálné.

Jak to mám ale udělat když mám o podobné služby zájem, a nechci být podveden? Existuje samozřejmě řada domin, které jsou na BDSM scéně dlouhé roky, a věnují se jak fyzickým BDSM hrátkám, tak i těm online. Vzhledem k tomu že o svou dlouholetou reputaci nechtějí přijít, tak šance byste přisli o peníze je malá. Samozřejmě však nemůžeme dát ruku do ohně za nikoho, nicméně VIP dominy zde na webu mají alespoň ověření telefonního čísla. A řada z nich funguje na české BDSM scéně dlouhé roky a mají své renomé.

Zprávy na webu od admina

Jedním z dalších způsobů jak zkoušet na uživatele různé podvodné praktiky může být psaní zpráv, které jsou rádoby od admina webu. Jediný skutečný profil administrátora je profil s názvem "administrator" + "správce" Pokud Vám někdo bude například posílat adresy jiných webů, abyste je navštívili - jde o podvodníka. Vůbec s takovým uživatelem nekomunikujte a nahlaste nám to.

Osoby vydávající se za pracovníky ProfiBDSM.cz atp

Pokud Vás bude kontaktovat někdo z jiného než oficiálního emailu, kterým je info@profibdsm.cz a bude Vám cokoliv nabízet, nebo po Vás chtít za cokoliv peníze ignorujte to, dotyčného zablokujte a nijak s nim neinteragujte. Je to podvod. Navíc na profibdsm.cz nenabízíme žádné placené služby pro uživatele jako hledání domin, kontaktů, či pronájmy prostorů atp.

Záloha na reálnou lekci

Zde je velice obtížné odhadnout zda jde o oprávněný požadavek či nikoliv. Je pochopitelné že spousta domin vyžaduje zálohu předem u nových subíků, je ale nutné udělat si vlastní průzkum zda domině opravdu důvěřuji a zálohu ji zašlu. Informujte se v BDSM komunitě na konkrétní dominu, či zjistěte nějaké další informace, které by podpořili její kredibilitu atd. I zde platí abyste případně poslali jen malou sumu, která Vás nebude v případě ztráty nijak výrazněji mrzet. Rozhodně neposílejte tisíce korun.

Americký generál, a podobné nesmysly

Tento podvod je rozšířený nejen v oblastí BDSM, ale celosvětově v různých podobách. Pamatujte si že žádný generál John X. co by se potřeboval dostat z Ameriky do Čech aby s vámi založil rodinu a přivezl vám milion dolarů neexistuje. Stejně tak se smiřte s tím že jste nevyhráli v anglické sázkové kanceláři, a ani jste nezdědili miliony dolarů po tetičce, kterou jste nikdy neviděli. Všechno jt to podvod a scam. Vyloženě tohle jsou na první pohled jasné podvody - nechápu jak na něco podobného může soudný člověk naletět.

Lidi prosím, mějte své vydělané peníze rádi, a nenechte se o ně zbytečně obrat!

Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let