Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Romány - Překvapení od Martiny 4

Po noci co jsem strávil s obojkem na krku a s pásem cudnosti, který mi nedovolil pohodlně spát se budím příliš brzy a příliš nevyspalý. Otevírám mrazák, rozbíjím led a vytahuji odtud klíček. Chvíli váhám, ale obojek odemykám a házím do zásuvky. Tak a teď už nemusím nervózně očekávat příchod Martinky. “To by bylo kdyby mě našla s ním!” pomyslím si.
Celý den trávím tak nějak u TV a nic zajímavého nedělám. Chvíli si na počítači prohlížím nemravné stránky a v tom mě to napadne! Je podvečer a já se pokouším vytáhnout penis z pásu cudnosti a ono to jde. Tak si s penisem začínám hrát a honit. Ne tak abych byl, nicméně jsem to slíbil Martince. Jenže problém nestal po chvíli, když chci dát penis zpátky do klece. Nedaří se a v tom slyším otevírání klíčů “Martinka přichází domů”. Rychle hledám nějakou výmluvu, ale na žádnou nepřicházím.
"Ahoj poslušný Subíku!" Křičí na mě z chodby.



BDSM Svěrací Kazajka "Psycho" Ultima Černá
"Ahoj." Odpovídám opatrně.
"Poslouchal jsi? Jak sis užil dárek? "Pohledem směřuje mezi mé nohy.
Přistupuje, rukou šmátrá mezi ně a když zjišťuje, že to co má být na svém místě tam není, tak se ušklíbne.
Otevírá šuplík, nahmatá tam ten obojek a to už je oheň na střeše.
"Co to je?" Drží ho v ruce. "Kapitál Zuzky!? Kdo je Zuzka?! "
Nemám slov, říct pravdu? Neříct? Jsem v koncích. Určitě to na mě vidí.
Říkám jí všechno. Takže opět mi rozkazuje nasadit si pás cudnosti. Nasazuje mi na krk obojek a klíček si dává do peněženky. "Takže takto budeš chodit do práce můj Subíku! "
Po rozhovoru, který dopadl překvapivě dobře jsme museli oba jít k Zuzce.
Při řízení přemýšlím nad tím jak to může dopadnout. Kopačky od přítelkyně Martinky mi svítí velkým výstražným světlem nad hlavou. V podstatě Zuzka tak dosáhla co chtěla, protože na obojku bylo tak či tak její jméno, takže bych se z toho nevykroutil i tak.
Když jsme přišli k ní. Tak je Zuzka evidentně z této návštěvy potěšena. Na mě se ani nepodívá, ovšem na mou Martinku se usmívá od ucha k uchu. Odcházejí spolu do pokoje a mě nechávají v předsíni, kde mě pro změnu zamkly. Co mě jen čeká, honí se mi hlavou! Obojek na krku, pás cudnosti nasazený a moje skutky, které byly v negativním duchu.
Dveře se otevřely.
"Otrok! Svlékni se a po čtyřech vejdi do tohoto pokoje k nám! Bez řečí psíček! "
Tak činím a po čtyřech vcházím do pokoje se sklopenou hlavou.
V plné kráse si mě prohlížejí. Má paní Martinka je už jen ve spodním prádle a Zuzka také.
"Dohodli jsme se, že která hodí kostkou větší číslo tak tě tuto noc bude mít." Řekla Martina.
Tak si hned hází kostkou. Martině padlo číslo pět a Zuzce šest. Husí kůže na zádech je nepříjemná.
Následuje už mně známý postup. Předkloněn dostávám klystýr, musím tekutinu držet v sobě alespoň pět minut. Po vyprázdnění dostávám do zadku zámek análu. Nato si vyprosila klíček od pásu cudnosti od Martinky.
"Těšíš se na to peklo co zažije tvůj nadržený a zrádný penis?" Ptá se s úšklebkem Zuzka. "Martinka se bude mít co učit a pak bude už jen ona tvou paní! Nemusíš se bát ,, svou hračku opustit chtít nebude!"

Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let