Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Anální hák

Anální hák je jedna z méně obvyklých BDSM hraček. Po zavedení do análního otvoru poskytuje další vázací bod na těle partnerky a zároveň přenáší pohyb provazu do vzrušujících pohybů pomůcky. Může být použit sám o sobě, například k fixování subinky pro výprask, a nebo jako součást složitějšího poutání. Vzhledem k materiálu a použití je jasné, že velká opatrnost je na místě. Nikdy háky nepoužívejte k zavěšování nebo částečnému nesení váhy a ujistěte se, že partnerka nemůže spadnout tak, aby ji zastavil až hák. Jestli už nejste zkušení, nezkoušejte táhnout hákem jinam než ve svislé ose těla. Jednodušeji řečeno: provaz vedoucí od háku by neměl být příliš daleko od páteře.



vyr_578analni_hak_nerez_sp.jpg?nc=1686588965
Hák lze používat jak análně, tak vaginálně. Jestli ale máte hák jen jeden, velmi přísně dbejte na hygienu a hák před vaginálním použitím vydezinfikujte, vyvařte nebo opláchněte dezinfekcí. Nemá smysl si dvě hodiny hrát a dva měsíce řešit infekci.

Tento hák ze Spoutaná.cz je vyroben velmi kvalitně. Spoj kuličky a dříku je naprosto hladký, bez nerovností a hran, což zaručuje pohodlí i snadnou hygienu. Spojení dříku a očka je lehce hrubší, ale čisté a bez jakýchkoli ostrých hran. Výborný je i poměr tloušťky dříku a průměru kuličky – zavádění je snadné, ale kulička je uvnitř cítit. Zároveň není dřík tak tenký, aby nepříjemně tlačil při zatáhnutí za hák. I když jsem se vysloveně snažil, nenašel jsem žádnou vadu, a proto si tato pomůcka za zpracování rozhodně zaslouží plný počet bodů.

Asi nejjednodušší použití háku je spojení háku s obojkem, případně řemínkem od roubíku. Když subinka klečí na čtyřech a prohne se při vázání v zádech, je pak její tělo dobře dostupné a drobná škodolibost s brnkáním o napnutý provaz se přímo nabízí. Trochu pokročilejší možnost je použít hák jako součást provazového postroje. To je skvělé například pro zpestření běžných činností partnerky. I obyčejná cesta na nákup pak dostává nový rozměr.

Když už jste hák vyzkoušeli jako součást běžné bondage, můžete experimentovat složitěji. Několik nápadů:

  • Hák je kovový, a proto dobře přenáší vibrace. Můžete to využít občasným přitisknutím silného vibrátoru, a nebo můžete přímo na hák silnou gumičkou připevnit dálkově ovládané vibrační vajíčko. Když ho znenadání zapnete, subinka sebou cukne, tím si hák zasune hlouběji, tím jsou vibrace více cítit...
  • Další možností je hraní s teplem a chladem. Dejte hák na pár hodin do ledničky, nebo ho naopak zahřejte v teplé vodě těsně před použitím.
  • Máte rozporku? Můžete dát subince obojek, k zadnímu očku obojku připnout jednu stranu rozporky a rozporku srovnat podél páteře. Pak do subinky zasunete hák, který k rozporce pevně přivážete, a nakonec k prostředku rozporky (nebo středovému očku) připoutáte i zápěstí. Každý pohyb, který subinka udělá, v ní posouvá hák – narozdíl od uchycení provazem k obojku to platí i pro prohnutí v zádech.
  • Máte dva háky? Použijte jeden análně a druhý vaginálně a oba vyvažte k obojku. Když pak subince vytáhnete ruce ke stropu a hrajete si s ní, jeden hák se s každým pohybem zasune hlouběji. Vaginální hák můžete také nahradit svorkami na bradavkách nebo stydkých pyscích.
BDSM - Anální hák
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let