Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Úprava postele pro BDSM

Z filmů to zná snad každý

Jde o klasickou pozici, kterou si do jisté míry dovedou užívat i lidé kteří nejsou moc zapálení pro BDSM hrátky. Řeč je o spoutání během sexu. Nejčastěji pro tzv. vanilky je tato praktika spojená s upoutáním partnera k posteli, kterého lze poté vzrušovat dle vlastní libosti. Samozřejmě záleží na stupni zapálení pro tyto hrátky, jak to bude intenzivní a zdalipak to bude jen sexuální dráždění s omezením či BDSM představení s pevně danými pravidly. Toto nechám opravdu na každém z vás. I to jaké pomůcky k tomu použijete.

Nemám zde v úmyslu psát jak koho poutat k posteli, ale asi každý kdo to kdy zkusil tak přišel na to, že to občas skýtá mnohé svízele.

Jedna z variant je ta, kdy chcete mít dopředu připravené provazy protažené kolem nohou postele, případně postel, která má kovová čela (to bohužel nemám a nevím, zda by se při intenzivním používání neodřel lak) popřípadě najít nějaký speciální poutací systém rovnou na postel.

Ale kolik z nás si může dovolit mít neustále k dispozici v posteli pouta či provazy? Já tedy ne! Bál bych se, že případné návštěvy si povšimnou záhadných věcí v posteli a následně mne označí za úchyla, otrokáře či snad otroka. A uznejte sami, že není zrovna příjemný pocit mít přátele, kteří vědí o vaši zvláštní zálibě a berou ji jako něco špatného či zvrhlého.



13.jpg?nc=1686588967

Napíši zde tedy, jak jsem tento problém vyřešil já. Chtěl jsem se totiž vyhnout složitým úpravám a tak jsem zvolil jednoduché přidělání nenápadných poutacích ok k posteli. Cena za použitý materiál byla docela směšná. Pokud se vylepšení postele nepoužívá, je skoro nepostřehnutelné.

Nyní k jednoduchému popisu vylepšení a jeho instalace.

Mám obyčejnou dřevěnou postel (viz obr. dole). Jednoduše jsem do konstrukce postele vyvrtal skrz 4 díry a jimi pak prostrčil příslušná oka. Z obou stran vyvrtaných děr jsem použil podložku, aby se oka a matice nezarývali do dřeva a samozřejmě jsem oka utáhnul maticí. Toto zvládne jistě každý.

Při delších hrátkách je jistě zajímavější nasadit kožená pouta (nezaříznou se). S pomocí řetězů a karabin či dokonce s pomocí zámečků je poté připoutání otázkou okamžiku a o to přeci jde každému.
Uznejte samy, všimli byste si toho? viz obrázky

BDSM - Úprava postele pro BDSM
BDSM - Úprava postele pro BDSM
BDSM - Úprava postele pro BDSM
BDSM - Úprava postele pro BDSM
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let