Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Scénáře - Psaní na tělo

Rád bych Vám přiblížil jednu z našich oblíbených aktivit, kterou pravidelně provozujeme. Není tomu tak dlouho, kdy přítelkyně viděla na internetu fotografie kdy si se subinkou pohrávala domina. Celé se to odehrávalo v duchu, kdy se subinka úplně svlékla, byla spoutána… ale to teď neřešíme. Pointa je v tom, že nahé spoutané tělo se dá použít jako živé malířské plátno, na kterém se můžete realizovat. Může se jednat o nějaké „dirty“ texty, neboli nelichotivé texty, ale zrovna tak můžeme zkusit něco nakreslit… fantazii se meze v tomhle směru nekladou.

Teď ale ze života

Co budeme potřebovat:

Jelikož přítelkyně je ráda spoutána v poloze „spread eagle“ (neboli je ráda roztažená tak, že končetiny jsou uvázány k rohům postele) berme tuto polohu jako výchozí stav. Vezměte si tedy provaz a uvažte na zápěstí pouta, s tím aby alespoň 1 metr provazu zůstal volný, takto proveďte u druhého zápěstí. Nyní partnerce nasaďte kuklu / škrabošku a položte ji na záda doprostřed postele. Nyní vezměte volné konce provazu od zápěstí a natáhněte je k rohům postele, kde je taktéž uvažte. Tím tak imobilizujete partnerku natolik, že je víceméně bezmocná, ale co by to bylo za bondage, kdybych nespoutal stejným způsobem jako zápěstí i kotníky. Takže proveďte to samé na kotnících. Teď když máte oslepenou a připoutanou partnerku, můžete začít se svým kreslířským uměním anebo můžete použít ještě nějaké další pomůcky jako obojek, či další provazy pro větší znehybnění – můžete tak například uvázat provaz okolo stehen nad koleny a roztáhnout tak kolena od sebe. Tuhle pomyslnou třešničku na dortu přítelkyně miluje, omezuje jí to tak vcelku významnou volnost v oblasti kolen a cítí se více bezmocná a imobilizovaná. Pokud chcete partnerku více vzrušit, doporučuji použít dildo nebo vibrátor, který po lubrikování zasuneme a necháme vrnět. Nyní v našem případě už přichází opravdu řada na samotné psaní na tělo pomocí rtěnky. Rádi používáme hanlivé výrazy, které jakoby označují partnerku „jsem tvoje ču**a“, „nařež mi na holou“, či „o**kej mě“. Mě osobně se však líbí i nějaké to kreslení, a tak si vždy rád čmárám kolem prsou, zajíždím se rtěnkou mezi nohy a tak dále. Po celou tuto dobu má partnerka nasazenou kuklu, a tak si může jen představovat, co ji na těle vzniklo. Vždy před samotným pohlavním aktem, který hrátky završí kuklu sundáme, aby se mohla prohlédnout a užít si pikantní sex spoutaná a na posteli. Když je po všem, partnerku osvobodíme, ona se tak může osprchovat a smýt ze sebe rtěnku. Jestli vás v průběhu čtení napadlo proč nepoužít třeba lihový fix – tak v našem případě ze dvou důvodů. První je ten, že přítelkyně po něm má vyrážku a druhý je ten, že pokud nechcete jít druhý den na nákup pyšnící se nápisem “ udělej mi to “ tak fix nepoužijete.

Katka & Radek

BDSM - Psaní na tělo
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let