Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

[Budování D/s vztahu od A-Z] První akce, bezpečnost především

První akce, bezpečnost především

Seznamovací schůzka dopadla na výbornou, báječně jste si rozuměli, dá se říci, že jste si vzájemně padli do oka. Schyluje se tedy k první akci. Zvláště subinky by si měly promyslet jak zajistit svou bezpečnost. Zde nabízíme osvědčenou sadu zásad pro zajištění bezpečnosti při počátečních D/s schůzkách, kdy subinky svého „Pána“ teprve poznávají.



1.jpg

Vždy se někomu svěř s tím, kam jdeš, s kým tam budeš, a kdy se máš v plánu vrátit. Nejlépe nějaké diskrétní kamarádce. Nemusíš se svěřovat s účelem, proč tam jdeš. Důležité je, aby věděla, kde zřejmě budeš a kdy se určitě vrátíš. Nejlíp slíbit potvrzení návratu telefonátem.

S sebou si ber jen pár drobných na cestu zpět. Vždy je možné, že budeš okradena. Tímto opatřením snížíš případné škody.

Nepotřebuješ mít u sebe klíče od bytu, mobil ani doklady. Doklady by agresorovi prozradily, kde bydlíš. Klíčem by si pak odemkl byt. Mobil je cenná věc. V případě nekalých úmyslů, bys o něj přišla dřív, než bys, měla možnost jej použít.

Pepřový sprej v kabelce se může hodit. Teoretická možnost obrany. Ale proč ji nemít, když je dostupná. Hlavně pozor v uzavřené místnosti, nebo v exteriéru při použití proti větru.

Na místo schůzky se doprav sama. Pokud možno nenastupuj k dominantovi do auta, dokud si jim nejsi úplně jistá.

Good Coffee

Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let