Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Jak svázat zápěstí

Postupů jak svázat ruce je mnoho, liší se v technice, provedením, vázacími pomůckami a pozicí rukou.

V tomto článku si představíme jeden jednoduchý úvazy rukou pomocí bavlněného provazu o délce alespoň 5 metrů. Svázaní touto technikou je jednoduché, rychlé a pro oběť i celkem komfortní.

Úvaz můžeme provést jak s rukama před sebou, tak i za zády. Začneme tak, že si provaz přeložíme na půlku, oba konce spojíme a vznikne nám dvoužilný provaz o velikosti 2,5 metru. Na konci provazu, v místě záhybu uděláme liščí smyčku a tou provlékneme obě ruce.



bondage_zapesti1_1.jpg?nc=1686588375

Poté smyčku dostatečně utáhneme, ale zas ne tolik, aby to nebylo partnerovi nepříjemné, je lepší nechat mezi rukami tak 4 cm mezeru.



bondage_zapesti1_2.jpg?nc=1686588375

Místo spojení smyčky přesuneme nad zápěstí, směrem vzhůru. Pak začneme provaz omotávat kolem zápěstí směrem k loktům.

Omotání provedeme několikrát, tak aby nám zbyl tak 50 centimetrový konec provazu.Poté provaz svedeme mezi ruce a provlékneme jej počáteční liščí smyčkou.



bondage_zapesti1_3.jpg?nc=1686588375

Takto provlečený konec několikrát omotáme v prostoru mezi rukami, čímž se stává úvaz takřka kompletní a pro osobu neosvoboditelný a provaz zakončíme uzlem mezi zápěstím.



bondage_zapesti1_4.jpg?nc=1686588376

Uzel můžeme ještě takticky schovat pod omotáním, aby se oběť jisto jistě z této situace nedostala. Ze zkušeností doporučuji nedělat omotání kolem rukou moc pevné, on se totiž celý úvaz dosti stáhne omotáváním v prostoru mezi zápěstím a bondage bude i tak dosti pevná a účelná.

BDSM - Jak svázat zápěstí
BDSM - Jak svázat zápěstí
BDSM - Jak svázat zápěstí
BDSM - Jak svázat zápěstí
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let