Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

[Seznámení] Budování D/s vztahu od A-Z

Seznámení

Jen menšina v bdsm pozitivních lidí měla to štěstí potkat svůj protějšek klasickou cestou. Tedy, že se někde s někým seznámili a časem vyplynuly na povrch obdobné záliby a choutky. Bohužel to, že jen někdo bdsm pozitivní se jen tak na první pohled nedá poznat. Možná ještě u dominantně orientovaných lidí a to především žen, které se trošičku stylizují do domin i formou oblékání i v běžném životě. Ale i zde je to sázka do loterie. Takže pokud někdo cíleně nedává najevo kým je, šance odhalit jeho zaměření je téměř nulová.



clanky_korzetka.jpg?nc=1686588378

Bdsm pozitivní lidé mají šanci se seznámit na nějakých specializovaných akcích. Existují různé „zájmové“ kluby, nebo internetové servery, které mají přesah i do civilního života. Také komerční podniky občas pořádají pro stejně orientované osoby různé akce. Jenže kdo z lidí, kteří si sami sebou, jsou tak říkajíc, na startovní čáře, má odvahu na takovou akci jít? Zase jen zlomek z množiny.

Takže nakonec se lidé seznamují, možná ne zrovna romanticky, ale poměrně jistě, přes různé seznamky. A jsme u prvních úskalí. Internetová seznamka je fajn, jen je na ní spousta lidí, co tam snad ani nepatří. A tím je rovněž nebezpečná. Opatrnosti proto není nikdy nazbyt.

Good Coffee

BDSM - [Seznámení] Budování D/s vztahu od A-Z
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let