Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Pozice - Device bondage technika

Device bondage ( device = věc/zařízení ) je výraz který popisuje BDSM ( především pak bondage ) techniku při které je dotyčná osoba dalo by se říct propojena se scénou. Velmi často se pro tyto hrátky využívají prostředky pro praktiky s elektřinou, kontrolou dýchání, či fucking machines ( neboli šukací stroje ). Termín device bondage by tedy mohl evokovat použití různých stoliček, křížů a podobných. Nicméně pravdou je spíše použití specifičtějších prostředků speciálně pro scénu.

Častou zálibou v tomto zákoutí BDSM hrátek je využití spoutané osoby jakožto jednotlivý článek či komponent ve složitějším zařízení. Umocní se tím "velikost" celku jako takového, přičemž se ubere na osobě jako takové - stává se druhořadou.



Kompaktní Dřevěný Pranýř / Kláda - ruce / krk

Specialistou v produkování takto zaměřených filmů a fotografií je HouseOfGord.com, či zvučný název DeviceBondage.com

Prostředky vhodné pro tuto pozici:

Nezapomeňte že dohoda s partnerem o tomto spoutání a jiných BDSM aktivitách je prvotní věc, se kterou musí zúčastnění souhlasit.

BDSM - Device bondage technika
BDSM - Device bondage technika
BDSM - Device bondage technika
BDSM - Device bondage technika
BDSM - Device bondage technika
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let