Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Pojmy - Finanční otroctví

Many slave

Původně mne ani nenapadalo tuto problematiku rozebírat či se nad ní zamýšlet. Avšak Vaše reakce u článku o Profi dominách mne utvrdila, že i finanční otroctví si zaslouží jakési zamyšlení a probrání toho jak a proč jedna čí druhá strana toto dělá. Opět zmiňuji, jedná se jen o zamyšlení se nad tím jak to je a jak to vnímám já.

Many slave neboli finanční otroctví je založené zcela jednoznačně na ne zcela rovných podmínkách, kdy finanční otrok platí Maney misters (finanční domině) jakousi daň a vesměs za to nic neočekává. Rozumě si říkám, jak toto může někoho lákat, čí proč do toho subové jdou? V první řadě to je asi nejbližší forma otroctví jako takového, Madam žije na úkor otroka a ten se kuli potřebám Dámy uskromňuje (omlouvám se mluvím v rovině Sub - muž Dom - žena, toto je asi nejobvyklejší varianta). Jisté zadostiučinění pro suba může být v tom, že Madam učiní šťastnou. Často se uvádí, že se jedná vlastně o jistý fetish. Mnohdy ani otrok nikdy dámu v realitě nevidí a vše probíhá jen prostřednictvím komunikace na netu a zasíláním peněz.

Snad díky tomu jak se zdá tento výdělek pro dámy snadný se mnoho žen bez rozmyslu pouští do toho a snad to i degradují. Jasné je, že nemohou moc otroky oslovit pokud nedovedou udržet jejich touhu. A přímo mne dere, pokud lehké holky říkají, že dají subovi lekci za otrockou daň ideálně vyčíslenu v hodinách. Vždyť rozumě vzato, daň je poplatek měsíční případně týdenní. Takto podaná daň za hodinu služby je prostě již jen platba za službu dané ženě.



Ocelový Pranýř Zápěstí / Krk Masivní

Bohužel i zde musím konsatovat, že pokud se takovéto domině vymkne vše z rukou a začne být na otrocích závislá je to nevhodné a postrádá to smysl stejně jako u profi domin, ale oproti profi dominám je zde jistý potenciál, že toto nezabírá dámám tolik času a dělají to “pokud uvažují” jako jakýsi přivýdělek a tak se udržují krásné nezávisle na otrocích.

BDSM - Finanční otroctví
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let