Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Pozice - Frogtie

Výraz "frogtie"

představuje bondage pozici, kterou nalezneme především v BDSM hrátkách. Smysl této pozice je vcelku jednoduchý. Nohy jsou v této pozici spoutány tak, že kotník je vždy pevně spojen k příslušnému stehnu ( nelze natáhnout nohu ), takto jsou spoutány obě nohy. Nikoliv však k sobě, podstatou je přístupný klín s intimní části těla vůbec.

Ruce jsou v této pozici nejčastěji spoutány za zády, a to nejrůznějšími způsoby. Může se jednat k klasické spoutání zápěstí a loktů k sobě, nebo, a to je nejběžnější úvaz - ruce za zády jsou založené, zápěstí spoutána k sobě a provazvedený kolem ramen. Další provaz často stlačí paže k sobě. Není tedy možné s rukama nijak manipulovat. Dalším velice oblíbeným způsobem poutání rukou, je použití koženého bondage pytle na ruce, neboli tvz. "armbinderu".



Kožený vak na ruce se šněrováním

Vychytávkou této pozice je pokud použijete provaz který drží nohy ve striktní poloze na stažení směrem vzad. Tím roztáhnete koleny od sebe, nejčastěji jsou přitažení ke spoutaným rukám za zády. Takto spoutaná osoba není schopna se sama osvobodit pokud je úvaz proveden správně.

Frogtie úvaz je také často používaný jako základ mnohem restriktivnějších bondage pozic. Úvaz je celkem snadný, a poskytuje ideální možnosti pro BDSM hrátky s partnerem. Vhodný pro muže i ženy, s tím že pro muže bude úvaz bolestivější vzhledem k jejich fyziologii a nepříliš pružnému tělu na rozdíl od žen.

Nezapomeňte že dohoda s partnerem o tomto spoutání a jiných BDSM aktivitách je prvotní věc, se kterou musí zúčastnění souhlasit.

BDSM - Frogtie
BDSM - Frogtie
BDSM - Frogtie
BDSM - Frogtie
BDSM - Frogtie
BDSM - Frogtie
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let