Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Pozice - Frogtie Hogtie

Frogtie hogtie

je varianta pozice hogtie kde nohy nejsou spoutány k sobě jako v klasické hogtie, nýbrž spoutány každá zvlášť. Výsledek většinou vypadá tak že kotníky jsou spoutány ke stehnům pomocí řemenu, či provazu. Ruce jsou spoutány za zády, a často jsou přitaženy k úvazům na nohou pro zvýšení omezujícího účinku.

Variabilita pozice

Zatímco s nohami toho příliš nenaděláme ( snad jen krom využití například palců u nohou k přitažení za vlasy - vlasová bondage ), ruce jsou v tomto směru variabilnější. Můžeme zkloubit hned několik úvazů rukou, spoutat zápěstí klasicky k sobě, a případně stejnou techniku použít i na lokty. Spoutání loktů dodá úvazu podstatný imobilizační rys, nehledě na vypnutí hrudníku / prsou. Jelikož ruce jsou u této pozice poměrně blízko úvazům na nohou, existuje riziko že šikovnější jedinci si dokáží uvolnit nohy. Z toho důvodu doporučujeme dlaně s prsty taktéž imobilizovat, a to za pomocí rukavic k tomu určených, a nebo folií.



Stáčený 6mm jutový provaz 10m
Variant je jako u každé pozice mnoho, je tedy na vás jakou se při svých hrátkách inspirujete.

Prostředky vhodné pro tuto pozici:



Nezapomeňte že dohoda s partnerem o tomto spoutání a jiných BDSM aktivitách je prvotní věc, se kterou musí zúčastnění souhlasit.
Pokud se chcete dočíst o základních BDSM pravidlech více – čtěte „Top 10 základních pravidel“

BDSM - Frogtie Hogtie
BDSM - Frogtie Hogtie
BDSM - Frogtie Hogtie
BDSM - Frogtie Hogtie
BDSM - Frogtie Hogtie
BDSM - Frogtie Hogtie
BDSM - Frogtie Hogtie
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let