Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Pozice - Pretzel hogtie

"Pretzel Hogtie"

je forma extrémně pevného, respektive striktního úvazu. Pretzel z angličtiny znamená preclík, pokud tedy zapojíme představivost, jistou podobnost s trochou nadsázky najít dokážeme.

Jak takovou extrémní pozici uvázat

Možností je celá řada, jmenujme jednu. Poutaná osoba se položí na břicho. Svažme zápěstí k sobě, stejně tak spoutejme lokty. Zápěstí lze připevnit k tělu pomocí úvazu kolem pasu a k tomu je přitáhnout. Nyní máme pevně zafixované horní končetiny bez možnosti úniku. Dále k sobě spoutáme stehna, kolena, kotníky a chodidla. Provaz od kotníků ( nebo chodidel - striktnější ) necháme delší a přitáhneme jej k horní části těla, mohou to být lokty, nebo úvaz kolem hrudníku. Pomyslnou třešničku na dortu dodá úvazu spoutání palců na nohou ( nepoutáme k sobě ), a palce jednotlivě přitáhneme za vlasy pomocí vlasové bondage, o které se dočtete v jiném článku.

Výsledek lze ještě okořenit

Pokud spoutáme osobu dle předpokladu výše, budete před sebou mít partnera naprosto imobilizovaného a neschopného byť i menšího pohybu končetinami. Díky zakloněné hlavě lze doplnit například ústa o roubík, nebo nasazení obojku na krk.



Kovaný Obojek s Okovy na Zápěstí (195Kč/den)

Peprná pozice, dvojitá opatrnost

Pozice má velmi krátkodobý efekt, neb vydržet v ní delší dobu by mohlo být zdraví škodlivé. Jelikož je celé tělo propnuté díky provazům které táhnou nohy směrem k horní části, je možné že spoutanou osobu může chytnout křeč atp. Z toho důvodu buďte připraveni k rychlému vyproštění z provazů v případě náhlých. Mějte tedy při sobě nějaké prostředky kterými lze pohotově osvobodit spoutanou osobu. Zároveň nikdy nenechávejte partnera bez dozoru. Nepřeceňujte své síly.

Prostředky vhodné pro tuto pozici:

Nezapomeňte že dohoda s partnerem o tomto spoutání a jiných BDSM aktivitách je prvotní věc, se kterou musí zúčastnění souhlasit.

BDSM - Pretzel hogtie
BDSM - Pretzel hogtie
BDSM - Pretzel hogtie
BDSM - Pretzel hogtie
BDSM - Pretzel hogtie
BDSM - Pretzel hogtie
BDSM - Pretzel hogtie
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let