Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Pozice - Spread Eagle

Spread Eagle

neboli orel s rozepjatými křídly, jak už název napovídá, při této poloze má znehybněná osoba ruce i nohy roztažené od sebe, takže při troše fantazie připomíná orla s roztaženými křídly. Nebo velké X. Spoutaný může v této pozici stát nebo ležet.

Orel spoutaný v leže

V horizontální variantě je tato pozice nejčastěji praktikována v posteli, kdy „oběť“ má zápěstí a kotníky přivázány k rohovým sloupkům, případně k nohám postele. Ležet přitom může na zádech či na břiše. Pokud nemá nohy roztaženy příliš daleko od sebe a provazy nejsou utaženy moc těsně, bez problému člověk v této poloze vydrží i víc než 3-4 hodiny.

Výhoda této polohy tkví v tom, že je naprosto bezpečná – dominantní partner může pustit z hlavy veškeré obavy o možné poranění submisiva v důsledku spoutání. Spoutaný má naopak v této poloze velmi intenzivní pocit odevzdanosti.



Volně Stojící BDSM Kříž (350Kč / den)

Je-li v této poloze spoután muž, jeho genitálie jsou lehko přístupné pro orální i klasický sex. V případě, že spoutanou je žena, není tato poloha ve své klasické podobě vhodná pro koitální praktiky. Řešením je uvázat partnerku tak, aby měla pokrčené nohy a kolena delším provazem přitáhnout k horní části postele. Případně jemožné podložit partnerce boky polštářem.

Případně orel nucený stát

Ve vertikální variantě je spoutaná osoba fixována například k okům na zdi, nebo třeba k Ondřejskému kříži. Je opět zcela odevzdán a jeho bradavky, genitálie či hýždě jsou kdykoli k dispozici pro „mučení“, výprask a další praktiky. Nevýhodou vertikální varianty této pozice je, že je ve srovnání s některými jinými poněkud únavnější, takže spoutaný má po čase tendenci se do úvazů věšet. A to s sebou nese jistá bezpečnostní rizika.

Prostředky vhodné pro tuto pozici:

Nezapomeňte že dohoda s partnerem o tomto spoutání a jiných BDSM aktivitách je prvotní věc, se kterou musí zúčastnění souhlasit.

BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
BDSM - Spread Eagle
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let