Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Pozice - Spread hogtie

Spread hogtie,

neboli varianta klasické hogtie kdy je docíleno roztažení stehen od sebe pro snadný přístup k rozkroku.

Rozdíl oproti klasické Hogtie

U běžné verze Hogtie se většinou uvazují ruce k nohám a to především zápěstí spojená k sobě ke kotníkům, také spojeným k sobě. U této roztažené varianty je již z názvu patrné že klademe důraz na zpřístupnění rozkroku což i klasické verze není dost dobře možné.

Jak docílit roztažení stehen?

Způsobů je celá řada, zkuste použít rozporku ke které připnete kotníky, rozporku poté můžete připnout k zápěstím v místech kde jsou upevněny i kotníky - tím docílíte velké efektivity roztažení.
Nebo zkuste použít krátkou rozporku pouze mezi stehna, a kotníky volně přitáhnout k ramenům, nebo vlasům ( vlasová bondage ), ruce můžete spoutat konvenčně v zápěstích, či loktech.

A do třetice si můžeme vystačit pouze v provazem který však musíme uvázat tak aby alespoň částečně plnil "otevírací" funkci rozporky. Jako snadný způsob se jeví překřížení a spoutání kotníků, tím zafixujete nohy v částečně roztažené poloze, a nebude možné dát nohy zcela k sobě. Pozice je skvělá mimo jiné z prostého důvodu. Je téměř nemožné se pohybovat, či velice složité se přetočit. Spoutaný partner tak zcela jistě zůstane na své místě.

Prostředky vhodné pro tuto pozici:



Latexová Kukla s Ohonem - červená

Nezapomeňte že dohoda s partnerem o tomto spoutání a jiných BDSM aktivitách je prvotní věc, se kterou musí zúčastnění souhlasit.

BDSM - Spread hogtie
BDSM - Spread hogtie
BDSM - Spread hogtie
BDSM - Spread hogtie
BDSM - Spread hogtie
BDSM - Spread hogtie
BDSM - Spread hogtie
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let