Vložit inzerát Vložit inzerát zdarma
Nenaleťte podvodníkům! Čtěte ZDE

Pojmy - Smyslová deprivace a hudba

Já sama miluju kukly,

když je navíc kukla vypolstrovaná, kožená, a s možností pěkného utažení nepotřebuji toho k pořádnému vzrušení ani o mnoho víc. Představte si ale že i v takové kukle je stále slyšet ruch z okolí. Pravděpodobně neuslyšíte konkrétní zvuky, ale přicházet osobu uslyšíte.

Moment překvapení

to co mě na smyslové deprivace nejvíce vzrušuje, je právě moment překvapení. Představte si že ležíte do široka roztažení a připoutaní v posteli a slyšíte osobu přicházet zleva, zprava nbo odjinud... zkrátka budete tušit odkud co asi přijde. A to není ono (alespoň pro mě). Pokud vůbec nevím z jaké strany se mě partner dotkne, nebo kde mě chytí, či plácne, je to zcela jiný pocit - mnohem více vzrušující.

deprivacni_kukla_kozena_SP_4

Naprosté ticho nebo oblíbená hudba?

na tohle bude mít každý svůj vlastní názor, ale pokud mluvím za sebe jednoznačně jde o hudbu. Absolutního ticha lze docílit snadno pomocí špuntů do uší a následného zašněrování kuklu přes uši - nic neuslyšíte, nebudete nic tušit, super pocit! Ovšem když si do uší strčím sluchátka ( pecky ), nasadíme kuklu která se zašněruje a pustím hudbu dostanu se do pohodové nálady, a zároveň také o okolním světě nevím vůbec nic. Když poslouchám svou oblíbenou relaxační hudbu, do toho mi na těle přistane sem tam rákoska, v otvoru mi vibruje vajíčko a klitoris vibruje jak vzteklý, neumím si v ten moment představit nic lepšího.

Moje oblíbené pomůcky pro deprivaci

BDSM - Smyslová deprivace a hudba
BDSM - Smyslová deprivace a hudba
BDSM - Smyslová deprivace a hudba
BDSM - Smyslová deprivace a hudba
Tento článek byl přesunut z partnerského webu Korzetka.cz, který ukončil činnost. Pokud se domníváte že článek by zde být neměl, kontaktujte nás na info@profibdsm.cz
Přihlášení


Potvrzení plnoletosti

Stiskem tlačítka POKRAČOVAT
souhlasíte s tím, že jste starší 18 let